Blog

HELP SVEN UIT IJSSELMUIDEN!!!!!!!!!!

11 september 2018

Vandaag zag ik een bericht voorbij komen dat er een inzamelingsactie is gestart voor Sven uit IJsselmuiden. De ouders, Marcel en Nellie-Anne de Boer hopen 250 miljoen kroonkurken (bier en frisdrank dopjes) te verzamelen, zodat ze deze kunnen inleveren bij een recyclingbedrijf waar ze als oud ijzer nog geld opleveren. Met dat geld willen de ouders van Sven een rolstoelbus kopen.

Sven is geboren met een open ruggetje en een waterhoofd, na een zwangerschap van 36 weken. Het is een vrolijk en opgewekt jongetje wat veel aandacht en zorg nodig heeft. Daarom is het voor moeder Nellie-Anne ook onmogelijk om buiten de deur te werken. Ze werkt nu als gastouder om toch wat geld bij te verdienen voor een huis met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Nu moet ze elke dag Sven naar boven en naar beneden tillen, en dat is zwaar.

Sven kan nu nog net met de auto, maar er komt een dag dat dat niet meer kan. Nellie-Anne de moeder van Sven heeft een bakfiets waarmee ze in de buurt de dingen op de fiets kan doen. Maar ze kan niet even naar haar oude woonplaats Urk fietsen, dat is te ver. Marcel en Nellie-Anne hopen dat ze zoveel mogelijk bier en frisdrank dopjes kunnen inzamelen zodat ze een rolstoelbus kunnen kopen. Zonder deze bus zijn de ouders bang dat ze de woonplaats bijna niet meer uit komen.

Lieve mensen,

Willen jullie Sven en zijn ouders alsjeblieft helpen? Ik heb net Nellie-Anne gebeld om te vragen of ik kon helpen door een bericht te plaatsen en dat kon. Dus mijn vraag aan de mensen die bij me in de buurt wonen (Genemuiden, Staphorst): WILLEN JULLIE ALLE BIER EN FRISDRANK DOPJES SPAREN VOOR SVEN? 

Willen jullie ook mensen in je omgeving, horeca en keten vragen om te sparen?

Je kunt mij een berichtje doen als je wat hebt, dan geef ik je mijn adres en kun je het bij mij inleveren zodat ik het later allemaal naar IJsselmuiden kan brengen. Ook wil ik het wel komen ophalen als je niet in de gelegenheid bent om het te brengen.

Wat zou het toch mooi zijn als we met z´n allen deze mensen kunnen helpen!

Alvast bedankt,

Tina

 

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reactie's

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.