Persoonlijk

Mijn favoriete boeken

30 januari 2019

Lezen is voor mij ontspanning. Soms lees ik zo tijden niet en soms heb ik zo ineens de smaak weer te pakken. Als kind las ik altijd al heel veel en vooral spannende oorlogsboeken vond ik interessant, bijvoorbeeld Holland onder het hakenkruis. Maar ook de serie snuf de hond was een favoriet. Een familielid werkt bij een bibliotheek en als kind hadden wij de primeur om daar de nieuwste ingekochte boeken te lezen, dat was natuurlijk fantastisch.

Vervolgens heb ik jarenlang bijna niets gelezen, ik had er niet echt de behoefte meer aan. Momenteel doe ik niets liever dan lezen. Als ik echt een goed boek heb dan kan ik zo in één stuk door lezen. Dat heb ik dus nu met de boekenserie van Lucinda Riley. De serie heet ”de zeven zussen” en elk deel van de serie gaat over één van de zussen. Een tijdje terug was ik bij ons in het dorp bij de boekhandel en zocht ik een nieuw boek. Een verkoper van de winkel gaf me het eerste deel van de serie en zei dat ik deze echt eens moest proberen. De boeken zijn op dit moment razend populair en één van de verkopers vertelde me dat er zelfs mensen zijn die het laatst uitgegeven boek al in het Engels wouden bestellen omdat hij in het Nederlands nog niet is uitgegeven. Daar konden ze niet op wachten, zo goed zou de serie zijn. Dat beloofde wat, dus ik heb deel 1 maar gekocht.

Nou ik ben om! De verkopers hebben zeker niet overdreven, het eerste deel wat ik heb gelezen is een fantastisch boek. Binnen een week had ik het uit en dat terwijl het een behoorlijk dik boek is. Elke avond als ik tijd had pakte ik zo snel mogelijk het boek en ging ik verder lezen. Dit is echt mijn favoriete serie geworden. Deel 2 heb ik ook maar meteen gekocht en die ben ik nu aan het lezen. Het leest gemakkelijk weg en er zit echt een heel goed verhaal in. Dus mocht je nog een goed boek willen kopen dan is deze serie zeker aan te bevelen!

Verder lees ik op vakantie graag boeken van Susanne Vermeer. Ook deze lezen gemakkelijk weg en het zijn echt van die boeken voor op het strand of lekker aan het zwembad. Als we op vakantie gaan dan koop ik vaak op Schiphol nog even een boek en dat wordt dus vaak een Suzanne Vermeer. Maar dit jaar ga ik denk ik toch maar voor één van de boeken van Lucinda Riley. 😉

Wat zijn jouw favoriete boeken of schrijvers?

Liefs Tina

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reactie's

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.