Blog

Oud en nieuw

2 januari 2018

Dinsdag 2 januari 2018. Wat ging dit weekend mega snel voorbij. Maar niet alleen dit oud en nieuw weekend ging snel voorbij, ik vond het hele jaar 2017 voorbij vliegen. Nu staat er een nieuw jaar voor ons, 2018. Ik hoop dat dit jaar jullie alle goeds en veel gezondheid zal brengen.

Oud en nieuw, ik vind het altijd een bijzonder moment. Gelukkig mogen wij een goed jaar achter ons laten. Ontzettend dankbaar ben ik voor al het goede wat wij elke dag weer mochten ontvangen. Het klinkt misschien cliché, maar de dagen rond de jaarwisseling besef ik me maar al te goed hoe goed we het hebben. We leven hier in vrede en vrijheid, mogen elke dag in goede gezondheid naar ons werk gaan en er is eten in overvloed. Ook mogen we een jaar achter ons laten waarin onze familie en vrienden en wijzelf het jaar in goede gezondheid mochten afsluiten. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Oud en nieuw…. Voor de ene persoon een mooi moment om vol energie en enthousiasme het nieuwe jaar in te gaan en voor de ander is de toekomst misschien zorgelijk en onzeker. In ieder hart leeft er iets anders, ieder doet het op zijn eigen manier. De mensen die 2017 met een brok in hun keel achter zich laten wens ik veel kracht en sterkte toe voor 2018 en ook voor de rest van hun toekomst! Hoe jij het nieuwe jaar ook ingaat, ik wens je al het goede en veel liefde voor 2018. Ik hoop dat 2018 een jaar voor je mag zijn met een goede gezondheid en een jaar waarin je je dromen waarmaakt en doet wat je echt graag wilt doen en dat je vooral jezelf blijft! Haal het beste uit jezelf en vergeet vooral niet te genieten van de kleine dingen, want dat zijn vaak de dingen die je het meeste bijblijven en waar je de mooiste herinneringen aan overhoudt!

Ik wens jullie een gelukkig, gezond, en liefdevol 2018 toe!!!

Liefs Tina

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reactie's

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.