Blog

Persoonlijk (verjaardags-) cadeautje

2 april 2019

Vraag je iemand: ‘wat wil je voor je verjaardag?’, weet diegene het niet. Tja, wat moet je dan. Vaak krijg je dan het antwoord: ‘ach doe maar geld.’ Zelf vind ik het ook altijd wel leuk om iets persoonlijks te geven, tenzij iemand echt een verlanglijstje heeft natuurlijk. Het is altijd zo lastig om iets leuks te verzinnen, vaak kom je uit op geld of een cadeaubon.

Ik heb pas twee tegeltjes voor mezelf besteld bij Studentendrukwerk en dit is denk ik ook wel leuk om aan iemand cadeau te geven. Voor een verjaardag, een bedankje of zomaar. Als je een tegeltje wilt ontwerpen kun je zelf een foto of tekst uploaden, maar je kunt ook de standaardontwerpen gebruiken. Ik vond bijvoorbeeld het Delfts blauwe tegeltje wel leuk, hier kun je zelf een tekst inzetten. Het is bijvoorbeeld ook leuk om er een grappige uitspraak van iemand in te zetten en het tegeltje dan cadeau te geven. Je kunt het zo uniek maken als je zelf maar wilt, keer wat anders dan dat saaie geld. 😉

Je kunt ook een dierbare foto van iemand op een tegeltje laten drukken. Ik heb dit voor mezelf ook gedaan. Op de foto sta ik samen met mijn oma (die helaas niet meer leeft). Deze foto is erg dierbaar voor me en is een mooie herinnering.

Soms is het ook weleens leuk om jezelf een cadeautje te geven, vind je niet? Je kunt natuurlijk ook voor jezelf een tegeltje ontwerpen, alles is mogelijk! Ben je het gedrag van je huisgenoten helemaal zat en wil je dit zichtbaar duidelijk maken? Knal die regels op die tegels en ophangen maar. Kan niemand zeggen: ‘oh, was ik vergeten’. Bedenk een leuke spreuk en tadaa je hebt weer iets leuks om aan de muur te hangen (je kunt er ook een ophangsysteempje bij bestellen).

Geniet van je dag!

Liefs Tina

Misschien vind je dit ook leuk

1 Reactie

  • Beantwoorden Persoonlijk (verjaardags-) cadeautje – Geniet met minder | Genemuiden.app 2 april 2019 om 12:45 pm

    […] Bekijk hier het originele bericht […]

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.