Persoonlijk

Persoonlijke update #2

10 april 2018

Hi lieve lezers,

Ik zal eens even weer wat van me laten horen. Door alle drukte schiet dat er weleens bij in . ´´Drukte? Wat ben je allemaal aan het doen dan?´´ Van alles…. werk, leuke dingen in het weekend en ik ben met allerlei nieuwe leuke dingen voor mijn blog bezig. Er komen een aantal leuke interviews aan en ook komt er een interview die ik een tijdje geleden op mijn blog gepubliceerd heb in het tijdschrift Trots op. Super leuk! Kan niet wachten tot het tijdschrift klaar is. Ook ben ik veel bezig met dingen bedenken waardoor mensen kunnen besparen en het leuk kunnen hebben met minder geld. Ook voor gezinnen met minder budget wil ik graag mogelijkheden gaan zoeken om meer te kunnen doen met hun geld op een creatieve manier. Soms vragen mensen mij: ´´heb je weinig te besteden dat je daarom over dit onderwerp blogt?´´ Nee, gelukkig is dat niet het geval. Ik vind het onderwerp gewoon heel interessant en graag wil ik mensen laten inzien dat er tal van mogelijkheden zijn met minder geld. Ook vind ik het leuk om te onderzoeken hoe verschillend mensen leven. Misschien kunnen we wat van elkaar leren?

Wanneer ik elke dag hetzelfde doe en geen uitdagingen heb ga ik me vervelen. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe ideeën en probeer me te verdiepen in bepaalde onderwerpen en wil graag mijn horizon verbreden. Dat vind ik zo leuk en dat geeft me energie. Door mijn blog ontmoet ik nieuwe mensen waar ik weer dingen van kan leren. Deze mensen zijn allemaal zo verschillend en uniek op hun eigen manier en dat vind ik zo leuk. Vooral mensen die iets doen op een andere manier dan een ander vind ik interessant. Ieder mens is uniek op zijn eigen manier.

Helaas heb ik ook maar 24 uur in een dag en 7 dagen in de week. Deze week wordt behoorlijk gevuld met werk en andere dingen, maar daarnaast ben ik zoveel mogelijk met mijn blog bezig. Ik vind het zo leuk om te doen en ik ga zoveel mogelijk schrijven door mijn tijd goed in te delen. Ik heb een bureau van mijn ouders gekregen, dus ik heb nu lekker mijn eigen plekje boven op zolder waar ik kan schrijven. Het was wel een hele toestand om dat ding boven te krijgen. Hij zat dus uiteindelijk klem tussen de muren en de trap. Ik heb ook weer wat aangehaald hoor dacht ik op dat moment. Maar gelukkig is alles goed gekomen en hebben we hem op een andere manier boven gekregen.

Verder ben ik ook nog met wat andere dingen bezig, maar daar kan ik nog niet teveel over loslaten. Genoeg plannen dus, ik hoef me voorlopig niet te vervelen. Helemaal leuk. Lekker weertje trouwens hé? Ik krijg hier echt weer energie van. En oh voordat ik het vergeet, ik ben een beetje nieuwsgierig naar wat jullie leuk vinden om te lezen. Daarom heb ik even een poll gemaakt. Zouden jullie deze misschien willen invullen? Je hoeft geen naam in te vullen. Het enigste wat je maar hoeft te doen is een keuze aanklikken en dat is alles. Je kunt trouwens meerdere opties aanklikken. Thanks!

[socialpoll id=”2491821″]

Liefs Tina

Misschien vind je dit ook leuk

2 Reactie's

  • Beantwoorden Margo 11 april 2018 om 9:41 am

    Tina, ik zou zeggen, ga zo doo
    Je bent hartstikke leuk bezig en ik denk dat je blog iedereen wel wat biedt

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.