Blog

Planten in huis + kortingscode!

18 februari 2019

Yes, eindelijk zon! Wat is het een lekker weertje vandaag (en de afgelopen dagen ook trouwens). Ik krijg hier meteen weer zoveel energie van en heb dan ook meteen weer zin om van alles te gaan doen. Lekker weer naar buiten en lekker weer wat dingetjes in huis veranderen. Wanneer de eerste mooie dagen in februari en maart weer beginnen heb ik vaak de behoefte aan meer ”groen” in huis. Deze winter had ik ook wel een plant in de kamer staan, maar verder heb ik toch weinig groen in huis. Toch vind ik planten heel mooi en het oogt heel fris. Ook zuiveren planten de lucht in je huis en is het dus ook nog eens goed voor je gezondheid.

Vinden jullie het ook altijd zo lastig wat je voor je raam moet zetten? Ik wel! Er zijn genoeg leuke dingen te vinden, maar dan heb je één ding staan en dat is het dan. Ik vind het soms lastig om dingen te combineren die goed bij elkaar passen. Maar momenteel zie ik op internet veel planten in manden voorbij komen. Erg leuk! Ik houd zelf erg van dat stijltje, veel natuurlijke materialen, zoals hout en riet. Bij Vivaldi in Genemuiden heb ik twee manden gekocht om planten in te zetten. Een bloempot is ook altijd maar een bloempot en daar ben je ook zo weer op uitgekeken. Als je een paar leuke manden hebt kun je deze ook nog eens ergens anders voor gebruiken.

Goed, meer ”groen” in huis dus! Ik heb een paar dagen geleden 2 mooie planten besteld bij: Het beste van de kweker. Maar nu komt het allerleukste: ik heb voor jullie een kortingscode! Wanneer je op https://www.hetbestevandekweker.nl/ een plant bestelt kun je een kortingscode invoeren en dan krijg je 15% korting op je bestelling. De code is: GENIETMETMINDER15 en deze is geldig t/m 12-03-2019.

Ik hoop dat jullie wat leuks met de code kunnen! Geniet lekker van deze mooie dag, gooi lekker alle ramen los, ga naar buiten en sleep even een flinke dosis vitamine D en positiviteit binnen!

Liefs Tina

Misschien vind je dit ook leuk

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.