Persoonlijk

Work in progress….

19 december 2017

Vandaag een iets andere blog dan gebruikelijk. Het schrijven van de gebruikelijke blogs staat momenteel op een iets lager pitje omdat ik veel bezig ben met de strategie van mijn blog. Hierover ga ik jullie nu meer vertellen.

Het doel van Geniet met minder

Het einde van het jaar nadert en dan ga je toch nadenken wat je doelen voor 2018 zijn. Hier ben ik dus op dit moment druk mee bezig. Het is erg belangrijk om als blogger je plan duidelijk en helder te hebben, ook voor de langere termijn. Omdat ik pas 5 maanden hiermee bezig ben is er nog veel werk aan de winkel wat betreft het opbouwen van het plan. Natuurlijk had ik voordat ik hiermee begon ook al een duidelijk plan, maar pas na een paar maanden kan je je doelgroep vaststellen en kan je zien wat voor je doelgroep een toevoeging is. Hier ben ik dus mee bezig. Graag wil ik artikelen schrijven die toevoeging hebben voor jullie, of het nou een stukje ontspanning is om wat te lezen of iets is waar je echt door geïnspireerd raakt, het moet wat toevoegen. Graag wil ik verschillende categorieën en onderwerpen aan mijn blog toevoegen. Dit kost erg veel tijd allemaal dus het zal niet binnen een paar maanden klaar zijn. Daarom stel ik doelen. Nieuwe plannen maken en iets opbouwen, dat is wat ik leuk vind.

Het ontwikkelen van een huisstijl

Het nastreven van perfectie is niet mijn doel, maar toch vind ik het belangrijk dat mijn lezers op een mooie overzichtelijke website komen. Zelf kan ik me redelijk redden met WordPress (WordPress is een programma waarmee je je website bouwt), maar ik ben geen grafisch ontwerper dus mijn huisstijl ontbreekt nog. Wat is een huisstijl? Een huisstijl is je vormgeving, je logo, je lettertypen je kleuren enz… en dit alles in een mooi bij elkaar passend geheel. Misschien dat ik zelf een mooi thema voor mijn site koop, of het iemand laat ontwerpen. Dit ben ik nog aan het uitzoeken. Mocht jij dit nou lezen en jij ontwerpt websites of je kent iemand die vormgever is? Dan mag je me altijd even een mailtje sturen.

Het schrijven

Schrijven vind ik erg leuk om te doen en hier haal ik veel ontspanning uit. Maar het zou me enorm hebben geholpen als ik vroeger op school tijdens de Nederlandse les iets beter mijn best had gedaan. Helaas haal ik uit oudere artikelen nog weleens wat foutjes. Mijn excuses hiervoor, ik probeer altijd een foutloos artikel te plaatsen, maar er glipt weleens een foutje tussendoor. Weer een mooi nieuw doel voor 2018, werken aan mijn schrijfstijl. Ook wil ik in 2018 zelf verhalen gaan schrijven. Mijn eerste verhaal (zie link) http://genietmetminder.nl/kort-verhaal-het-meisje-uit-de-zorg/  heb ik onlangs geplaatst, dit vond ik erg eng want je publiceert toch iets voor een grote groep mensen. Maar zoals men bij ons op het platteland zegt: ´´vake bee te bange´´.

Genoeg werk aan de winkel dus en ik hoop dat ik jullie in de toekomst nog van vele artikelen mag voorzien. Dit zal gaan met vallen en opstaan en waarschijnlijk niet altijd perfect zijn, maar ik doe mijn best. De komende tijd ligt mijn focus dus op bovenstaande zaken en zullen er misschien iets minder blogs online komen. Wanneer ik alles op orde heb komen de artikelen gewoon weer als gebruikelijk elke week online.

Liefs Tina

Misschien vind je dit ook leuk

1 Reactie

  • Beantwoorden Hanneke 19 december 2017 om 8:08 pm

    Ha Tina, mooie doelen voor 2018! Ik geniet van het lezen van je blogs, ga zo door 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.